Castelli

808 Castelli tilbud. Du kan spare op til 69% 😀

Alle 808 Castelli tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

⭐3.8/10 - 7 anmeldelser

Font Awesome sort down

1 2 3 4 ... 21

Castelli priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra Castelli fra 53 til 2284 DKK. Alle 808 produkter er på tilbud og du kan spare op til 1370 DKK.

Vi har fundet produkter til både mænd og damer. Der findes også produkter specielt til børn.

Castelli produkter

Der er netop nu tilbud på Castelli produkter som fx. handsker, sokker og baselayers.

Allerflest tilbud er der på Castelli handsker. Her er der 148 tilbud at kigge på. Den største besparelse er beløbsmæssigt på helt glimrende 159 DKK.

Der er også Castelli sokker på tilbud. 80 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 50%. Tager vi et kik på prisen, så kan du spare op til helt vilde 103 DKK på Castelli sokker.

Der er også Castelli baselayers på tilbud. 65 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 38%. Tager vi et kik på prisen, så kan du spare op til helt glimrende 204 DKK på Castelli baselayers.

På de 58 Castelli veste kan du spare helt op til 54%. Ser vi på priser i stedet for procenter, så kan du spare op til helt glimrende 530 DKK på Castelli veste.

Der er også Castelli jakker på tilbud. 53 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 57%. Rent prismæssigt er den største besparelse på helt vilde 1125 DKK.

Der er også Castelli shorts på tilbud. 42 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 42%. Tager vi et kik på prisen, så kan du spare op til helt vilde 637 DKK på Castelli shorts.

På de 22 Castelli hatte kan du spare glimrende 47%. Tager vi et kik på prisen, så kan du spare op til helt glimrende 98 DKK på Castelli hatte.

Der er desuden tilbud på rygsække, bukser og huer, men kun enkelte tilbud.

Castelli anmeldelser

Robotten har fundet 7 Castelli anmeldelser. Den gennemsnitlige rating er på 3.8 stjerner ud af 5. Det svarer til ret gennemsnitlige anmeldelser.

De fleste anmeldelser af Castelli ligger på 4-5 stjerner.

Kun nogle få anmeldelser ligger på de halvdårlige 2 stjerner.

En mindre del af anmeldelserne af er i den helt dårlige ende med blot 1 stjerne.

AnmeldelserI procent
115%
⭐⭐114%
⭐⭐⭐--
⭐⭐⭐⭐225%
⭐⭐⭐⭐⭐346%

Lignende mærker

Udover Castelli så kan du også kigge på tilbud fra mærker som fx. Vaude, Icebreaker, Odlo og CMP