Energidrikke

28 energidrikke tilbud. Du kan spare op til 42% 🙂

Alle 28 energidrikke tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.


Font Awesome sort down


Energidrik priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går energidrik priserne fra 66 til 197 DKK. Alle 28 energidrikke er på tilbud og du kan spare op til 124 DKK.

Prisen alene er dog ikke det vigtigste. Fremfor at fokusere på prisen alene, så bør du sammenligne den med mængden ligesom du gør det med madvarer. Sidst men ikke mindst bør du selvfølgelig også have kvaliteten for øje. Du har sikkert noget favorit energidrik.

Fordi pris ifht. mængde er vigtigt, så er her prisspænd for 4 af de allermest populære energidrik mærker. Forholdet mellem pris og mængde er som sagt vigtigere end prisen alene, så derfor er de viste prisspænd baseret på prisen pr. 1000 g.

Elsker du også lister med tal, så er prisspændende for energidrik mærkerne her som lækker tabel (baseret på prisen for 1000 g energidrik).

MærkeBilligste (DKK)Dyreste (DKK)
Chimpanzee189692
HIGH5751506
PurePower86250
Torq123230

Energidrik findes ikke kun i løsvægt. Du kan også finde energidrik som tabletter. Ovenstående data er baseret på energidrik i løsvægt, da der er flest tilbud i denne form.

Køb stort ind af energidrik

Hvilke mærker der er billigst er spændende. Udover prisen på de forskellige mærker, så er det også spændende at se på om det kan betale sig at købe stort ind. Dvs. om du sparer noget ved at købe store portioner energidrik fremfor små portioner.

Energidrik findes især i løsvægt. I den form koster en en typisk mindre pakning på 810 g i gennemsnit 209 DKK pr. 1000 g, mens en stor pakning på 2200 g i gennemsnit koster 90 DKK pr. 1000 g. Du sparer altså i gennemsnit 132% ved at købe 2200 g fremfor 810 g når du køber energidrik i løsvægt 😀

Præcis hvor meget du sparer ved at købe stort ind afhænger af mærket du vælger, samt præcis hvilken størrelse og form for energidrik du vælger.