Haglofs Tight Medium

Der er vist ikke nogen i Danmark som ikke har set en Haglöfs Tight rygsæk før. Det er simpelthen tasken alle har og det er der en grund til: Den er ganske enkelt en fremragende taske.

Jeg er selv på min Haglöfs taske nr. 4, så jeg er blevet en rigtig Haglöfs discipel efter at have prøvet et par andre taskemærker inden da (inkl. klassikere fra Eastpak og North Face).

Hvorfor er tasken fremragende

Haglöfs Tight medium rygsækLad os tage et kik på hvad det er som gør Haglöfs til en fremragende taske.

Det vigtigste for mig er kvaliteten, som jeg har stort fokus på efter at have prøvet at bunden gik ud af en rygsæk og alt mit grej faldt ud på gaden midt i Shanghai 🙁

Materialet er mega slidstærkt og har en overflade, der gør at tasken ikke så let bliver beskidt som mange andre tasker.

Remmene fungerer godt og jeg har endnu til gode at nogle af klik-lukningerne på remmene knækker. Tilgengæld har jeg oplevet at en sovepose holder på undersiden af en af de store Haglöfs tasker er røget halvt af (givetvis fordi jeg overbelastede holderne ved hænge ting i dem, der var væsentligt tungere end en sovepose).

Det evige lynlås problem

Som sagt er jeg på min Haglöfs taske nr. 4, så du kan nok gætte at jeg har skiftet taske et par gange (for nej, jeg samler ikke på Haglöfs tasker).

Grunden til at jeg har måtte skifte mine Haglöfs tasker har hver gang været, at lynlåsen gik i stykker. Lynlåsen virker ganske enkelt til at være Haglöfs taskernes svage punkt.

Det burde egentlig ikke overraske, da lynlåsen også er et svagt punkt på mange andre tasker og en del tøj (fx. har jeg smidt en møglækker North Face regnjakke ud efter at lynlåsen gik koldt, blev repareret og så gik kold igen).

Flashy rygsæk eller ej

Alt efter hvem man er, så er en anden fordel ved Haglöfs taskerne at de har et relativt diskret udseende. Det kan jeg godt lide, da jeg ikke bryder mig om flashy rygsække.

Om ens taske er flashy eller ej betyder nok ikke så meget til daglig (hvor de fleste Haglöfs tasker bliver brugt mest), men tilgengæld kan det betyde noget når man er på tur og ikke vil have, at det er lige netop ens taske der bliver stjålet.

De forskellige størrelser

Den Haglöfs rygsæk jeg har nu er en sort størrelse medium, som jeg haft et par år. Udover taskerne i medium størrelse, så har jeg også haft en Haglöfs Tight X-large (det var den hvor sovepose holderen i bunden knækkede).

Alle taskerne har fungeret rigtig godt. Så godt, at vi også har udstyret vores ældste barn med en Haglöfs Tight taske som skoletaske (størrelse small, hvor det viser sig der lige akkurat ikke er plads til et ringbind).

Haglöfs Tight large og small rygsække

Tight almindelig vs. pro

Min kæreste har selvfølgelig også en Haglöfs taske og hendes er en Tight Medium Pro. Forskellen på de almindelige Haglöfs Tight og pro modellerne er, at der i pro modellerne fx. er en hul til at der kan sættes en drikkeblære ned i tasken.

En anden forskel på de almindelige Haglöfs Tight og pro modellerne er, at pro taskerne efter sigende sidder bedre under træning og vandring. Desuden har pro modellerne et net bag på, så du lettere kan komme af med sveden undervejs.

Dvs. at pro modellerne er bedre egnet til at tage med på tur end de almindelige modeller.

Om man så har brug for det eller ej må være et åbent spørgsmål. Selv har jeg ikke brug for det, så den Haglöfs taske jeg har i dag er en af de almindelige (under træning bruger jeg i stedet en Camelbak taske med indbygget drikkeblære).

På billedet herunder er det den almindelige Haglöfs Tight rygsæk til venstre og pro modellen til højre (begge i størrelse medium).

Haglöfs Tight medium almindelig og pro

Køb din taske på tilbud

Det er ikke nogen hemmelighed, at den næste rygsæk jeg køber til daglig brug også bliver en Haglöfs Tight.

Når den tid kommer, så gælder det om at huske på at Haglöfs taskerne tit kan findes til en god pris hvis man bruger lidt tid på at sammenligne priser.

Taskerne er nemlig ofte på tilbud i en butik eller to, så du kan spare 100-200 kr ved at købe tasken der fremfor i en af butikkerne, hvor taskerne ikke er på tilbud.

Det gælder ikke mindst hvis du er ligeglad med farven, da tilbudene ofte kun gælder udvalgte farver (hvilket måske skyldes, at der skal ryddes ud i udgåede farver og derved gøres plads til næste sæsons tasker).


Kategori rank: 1'ende bedste dagstursrygsæk ud af 1 testede dagstursrygsække
Mærke: Häglofs
Ekspertanmeldelser
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
Der er ingen brugeranmeldelser

Top 5 BEDSTE DAGSRYGSÆKKE

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Tweet
  Share
  Share
  Email
  Pin