IXS

210 IXS tilbud. Du kan spare op til 85% 😀

Alle 210 IXS tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

⭐5/10 - 1 anmeldelser

Font Awesome sort down

1 2 3 4 ... 6

IXS priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra IXS fra 16 til 1547 DKK. Alle 210 produkter er på tilbud og du kan spare op til 798 DKK.

Vi har fundet produkter til både mænd og damer. Der findes også produkter specielt til børn.

IXS produkter

Vi har netop nu fundet tilbud på 5 flere forskellige typer produkter fra IXS.

Der er allerflest IXS shorts på tilbud. 51 forskellige hvor du kan spare helt op til vilde 70%. Den største beløbsmæssige besparelse på IXS shorts er på helt vilde 798 DKK.

Der er også IXS bukser på tilbud. 14 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til vilde 78%. Kigger vi på prisen, så kan du spare op til helt vilde 570 DKK på IXS bukser.

Der er også IXS jakker på tilbud. 6 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 30%. Tager vi et kik på prisen, så kan du spare op til hele 326 DKK på IXS jakker.

På de 5 IXS veste kan du spare op til hele 20%. Ser vi på priser i stedet for procenter, så kan du spare op til hele 228 DKK på IXS veste.

Der er også IXS handsker på tilbud. 5 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 40%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt glimrende 88 DKK på IXS handsker.

IXS anmeldelser

Vores robot har fundet 1 anmeldelser. Den gennemsnitlige rating er på 5 ud af 5. Det svarer til nogle utroligt gode anmeldelser 🤩

Alle anmeldelser af IXS ligger i toppen med 5 stjerner.

Helt usædvanligt, så er der ingen anmeldelser på 2-3 stjerner.

Der er heller ingen anmeldelser på virkeligt dårlige 1 stjerne.

AnmeldelserI procent
--
⭐⭐--
⭐⭐⭐--
⭐⭐⭐⭐--
⭐⭐⭐⭐⭐1100%

Lignende mærker

Udover IXS så kan du også kigge på tilbud fra mærker som fx. Mammut, Vaude, Maloja og CMP