Tilbud > Karrimor

Karrimor

Vi har fundet 75 Karrimor tilbud hvor du kan spare op til 67% 😀 Check fx. de mange Karrimor løbesko, sandaler, rygsække og jakker.


Font Awesome sort down

1 2

Karrimor priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra Karrimor fra 50 til 545 DKK. Alle 75 produkter er på tilbud og du kan spare op til 560 DKK.

Vi har fundet produkter til både mænd og damer.

Karrimor produkter

Du kan netop nu spare penge på løbesko, sandaler og rygsække m.m. fra Karrimor.

Fleste tilbud er der på Karrimor løbesko. Her er der 16 tilbud at vælge imellem. Den største beløbsmæssige besparelse på Karrimor løbesko er på helt vilde 559 DKK.

Der er også Karrimor sandaler på tilbud. 15 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 65%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt vilde 324 DKK på Karrimor sandaler.

Der er også Karrimor rygsække på tilbud. 12 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 60%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt vilde 448 DKK på Karrimor rygsække.

På de 11 Karrimor jakker kan du spare helt op til 64%. Prismæssigt er den største besparelse på helt vilde 481 DKK.

Der er også Karrimor shorts på tilbud. 6 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 51%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt glimrende 149 DKK på Karrimor shorts.

Der er også Karrimor vandresko på tilbud. 4 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 42%. Kigger vi på prisen, så kan du spare op til helt glimrende 365 DKK på Karrimor vandresko.

Der er også Karrimor vandrestøvler på tilbud. 3 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 50%. Kigger vi på prisen, så kan du spare op til helt glimrende 306 DKK på Karrimor vandrestøvler.

På de 3 Karrimor bukser kan du spare helt op til 51%. Prismæssigt er den største besparelse på helt vilde 306 DKK.

Der er også Karrimor sokker på tilbud. 3 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 50%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt glimrende 67 DKK på Karrimor sokker.

Der er også Karrimor sweatre på tilbud. 2 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 50%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt glimrende 187 DKK på Karrimor sweatre.

På de 2 Karrimor bælter kan du spare helt op til 50%. Prismæssigt er den største besparelse på helt glimrende 83 DKK.

Der er desuden nogle få tilbud på handsker og skridttællere.

Karrimor farver

Du kan finde Karrimor i mange forskellige farver. Blandt de mest populære farver har vi sort, blå, lyserød og brun.

Lignende mærker

Udover Karrimor så kan du også checke tilbud på mærker som Teva, Salomon, Hanwag og Ecco