Lifeventure Thermal Mug

En termokop er af de bedste opfindelser nogensinde, så det undrer mig lidt at de ikke er mere udbredte. Selv synes jeg at det er noget så vidunderligt at fylde min termokop med varm kaffe, så der er noget at leve af mens man er udenfor.

Det er ikke kun om vinteren, når det er koldt i vejret, at jeg bruger min termokop. Jeg bruger den også resten af året, da det ikke skader at have kaffe med hvis jeg fx. er med børnene på legepladsen.

Lifeventure Thermal Mug termokop

Hvorfor Lifeventure Thermal Mug

Den termokop jeg har valgt er en Lifeventure Thermal Mug. Det endte med den kop, da det virker til at være en af de mest udbredte termokopper på markedet.

Koppen har da heller ikke skuffet. Jeg har haft den i lidt over et år og jeg synes stadig at den er aldeles glimrende.

Kvaliteten af koppen er rigtig god, så den har ikke haft nogen problemer med at overleve fx. at bumle rundt i bunden af vores ladcykel (hvis man ser bort fra at noget af den sorte farve er gået af, hvilket ikke er noget som skaber panik i min verden).

Lifeventure Thermal Mug skader

Koppen er også god til at holde kaffen varm. Rygterne vil vide at den kan holde ens drik varm i 6 timer, hvilket passer fint med hvad jeg selv oplever (jeg har endnu til gode at tage afsted og så skulle “nyde” en kop kold kaffe på legepladsen).

Termokopper vs. termokander

Der er mange der vælger en lille termokande fremfor en termokop. Tidligere havde jeg også selv en termokande, men den er røget ud, da den ikke længere blev brugt efter jeg fik en termokop.

I min optik er fordelen ved termokoppen, at den er lige til at drikke af. Godtnok er der også en kop på toppen af de fleste små termokander, men den er ofte alt for lille. Så lille, at ens drik når at blive kold meget hurtig (ikke kun pga. størrelsen, men også pga. der ikke er noget låg til koppen).

Desuden er der alle muligheder for at spilde når der skal hældes op i termokandens lille kop. Et problem der helt undgåes med termokoppen, hvor der jo ikke skal hældes noget op.

De billige termokopper

Lifeventure Thermal Mug er ikke den billigste termokop på markedet. Hvis du kigger i byggemarkedet, så kan du finde flere termokopper der er væsentligt billigere.

Men jeg synes bestemt at min Lifeventure kop har været alle pengene værd. Kvaliteten er som sagt rigtig god og koppen er super god til at holde min kaffe varm.

Og uanset at Lifeventure koppen er dyrere end mange andre termokopper, så koster den ikke nogen herregård (jeg mener, at jeg gav ca. 140-150 kr for min).

Ikke kun til kaffe

Jeg bruger kun min termokop til kaffe, men Lifeventure har også tænkt på tedrikkerne.

Låget kan nemlig skrues fra hinanden, så der åbner sig et lille rum hvor der fx. kan være plads til et par tebreve.

Lifeventure Thermal Mug, låg til tebreve


Kategori rank: 1'ende bedste kaffeudstyr ud af 2 testede kaffeudstyr
Mærke: Lifeventure
Ekspertanmeldelser
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
Der er ingen brugeranmeldelser

Top 5 BEDSTE KAFFEUDSTYR

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Tweet
  Share
  Share
  Email
  Pin