Om Mighty Goods

Mighty Goods er en robot der hver dag holder øje med tilbud på sportsudstyr og outdoor grej i en masse butikker i EU. På den måde bliver det nemmere at finde de bedste tilbud, så du ikke bliver ruineret når du skal købe nyt grej 👍

Robotten er ret ny og meget beta (aka. stadig under udvikling). Hvis du har gode ideer (eller finder en fejl 😮) så kan du kontakte mig her.

Bag om Mighty Goods

Mighty Goods er et enmandsshow, der bliver styret af Mads Phikamphon gennem Phikamphon Aps, CVR 41202572.

Priser og tilbud

Robotten opdaterer priser hver dag, men det kan ske at en pris er blevet ændret af butikken efter vi har opdateret prisen her på Mighty Goods. Hvis der er forskel på prisen på Mighty Goods og butikken, så er det selvfølgelig butikkens pris der gælder.

Bemærk at Amazon, Wiggle og enkelte andre butikker ofte har forskellige priser for forskellige størrelser, farver m.m. Dvs. at fx. en sko i størrelse 44 kan koste noget helt andet end den tilsvarende sko i størrelse 43. På samme måde kan en jakke i rød koste noget helt andet end den tilsvarende jakke i sort 😅

Den pris der vises her på Mighty Goods er den billigste pris. Hvis det er muligt vises den billigste størrelse også (dvs. størrelsen der matcher den billigste pris).

Anmeldelser

Robotten holder ikke kun priserne opdateret. Robotten samler også tusindvis af anmeldelser fra forskellige datakilder, så vi kan vise hvilke mærker og serier der er bedst.

Vores robot indsamler nye anmeldelser hver dag, så de mange mærker og serier kan holdes opdateret. På den måde kan du få et fyldstgørende billede af hvordan folk vurderer mærkerne/serierne og hvordan de ranker ifht. hinanden.

Affiliate links

Links til butikkerne er affiliate links, hvilket betyder jeg tjener en mindre kommision hvis du køber noget gennem vores links. Min evt. kommision ændrer ikke på den pris du betaler. Din pris er den samme uanset den evt. kommision.