Robens

66 Robens tilbud. Du kan spare op til 37% 🙂

Alle 66 Robens tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

⭐4.4/10 - 6 anmeldelser

Font Awesome sort down

1 2

Robens priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra Robens fra 39 til 10730 DKK. Alle 66 produkter er på tilbud og du kan spare op til 4440 DKK.

Robens produkter

Du kan netop nu spare penge på telte, liggeunderlag og rygsække m.m. fra Robens.

Der er flest Robens telte på tilbud. 37 forskellige hvor du kan spare glimrende 37%. Den største besparelse er beløbsmæssigt på helt vilde 4440 DKK.

Der er også Robens liggeunderlag på tilbud. 10 forskellige modeller, hvor du kan spare op til hele 20%. Prismæssigt er den største besparelse på hele 200 DKK.

Der er også Robens rygsække på tilbud. 5 forskellige modeller, hvor du kan spare blot 0%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til kun kedlige 0 DKK på Robens rygsække.

Der er desuden nogle få tilbud på soveposer.

Robens anmeldelser

Der er blevet fundet 6 anmeldelser af produkter fra Robens. Ud af 5, så ligger den gennemsnitlige rating på 4.4. Generelt får Robens altså gode anmeldelser, der ligger over gennemsnittet.

Der er fleste anmeldelser i toppen, dvs. anmeldelser på 4-5 stjerner.

Robens får kun få anmeldelser på 3 stjerner.

Der er iøvrigt ingen Robens anmeldelser på 1 stjerne.

AnmeldelserI procent
--
⭐⭐--
⭐⭐⭐114%
⭐⭐⭐⭐227%
⭐⭐⭐⭐⭐459%

Lignende mærker

Udover Robens så kan du også overveje tilbud på mærker som Sea to Summit, Therm a Rest, Leki og Exped