Schoffel

185 Schoffel tilbud. Du kan spare op til 60% 😀

Alle 185 Schoffel tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

⭐4.6/10 - 13 anmeldelser

Font Awesome sort down

1 2 3 4 5

Schoffel priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra Schoffel fra 112 til 1866 DKK. Alle 185 produkter er på tilbud og du kan spare op til 1866 DKK.

Vi har fundet produkter til både mænd og damer. Der findes også produkter specielt til børn.

Schoffel produkter

Der er lige nu tilbud på Schoffel produkter som fx. jakker, bukser og veste.

Allerflest tilbud er der på Schoffel jakker. Her er der 146 tilbud at kigge på. Den største besparelse er beløbsmæssigt på helt vilde 1866 DKK.

På de 96 Schoffel bukser kan du spare helt op til 60%. Ser vi på priser i stedet for procenter, så kan du spare op til helt vilde 918 DKK på Schoffel bukser.

På de 25 Schoffel veste kan du spare helt op til 50%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt vilde 523 DKK på Schoffel veste.

Der er også Schoffel shorts på tilbud. 23 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 60%. Tager vi et kik på prisen, så kan du spare op til helt vilde 426 DKK på Schoffel shorts.

Der er også Schoffel hatte på tilbud. 11 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 40%. Ser vi på priser i stedet for procenter, så kan du spare op til helt glimrende 119 DKK på Schoffel hatte.

På de 4 Schoffel toppe kan du spare op til 10%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til 23 DKK på Schoffel toppe.

Der er også enkelte tilbud på bælter.

Schoffel anmeldelser

Vores robot har fundet 13 anmeldelser. Ud af 5, så ligger den gennemsnitlige rating på 4.6. Generelt får Schoffel altså virkeligt gode anmeldelser, der ligger et godt stykke over gennemsnittet.

Helt fantastisk, så ligger alle Schoffel anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Der er slet ingen anmeldelser på de halvdårlige 2-3 stjerner.

Der er heller ingen anmeldelser på virkeligt dårlige 1 stjerne.

AnmeldelserI procent
--
⭐⭐--
⭐⭐⭐--
⭐⭐⭐⭐536%
⭐⭐⭐⭐⭐864%

Kigger vi på de bedst anmeldte typer produkter, så ser det sådan her ud for Schoffel:

SchoffelAlle mærkerForskel
Bukser4.64.5+0.1

Lignende mærker

Udover Schoffel så kan du også kigge på tilbud fra mærker som fx. Patagonia, Mammut, Vaude og CMP