Schoffel

128 Schoffel tilbud. Du kan spare op til 72% 😀

Alle 128 Schoffel tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

⭐4.6/10 - 13 anmeldelser

Font Awesome sort down

1 2 3 4

Schoffel priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra Schoffel fra 119 til 2241 DKK. Alle 128 produkter er på tilbud og du kan spare op til 1867 DKK.

Vi har fundet produkter til både mænd og damer. Der findes også produkter specielt til børn.

Schoffel produkter

Der er lige nu tilbud på Schoffel produkter som fx. jakker, bukser og shorts.

Allerflest tilbud er der på Schoffel jakker. Her er der 54 tilbud at kigge på. Den største besparelse er beløbsmæssigt på helt vilde 1867 DKK.

På de 46 Schoffel bukser kan du spare helt op til 60%. Ser vi på priser i stedet for procenter, så kan du spare op til helt vilde 747 DKK på Schoffel bukser.

Der er også Schoffel shorts på tilbud. 17 forskellige modeller, hvor du kan spare helt op til 60%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt glimrende 358 DKK på Schoffel shorts.

På de 9 Schoffel veste kan du spare helt op til 50%. Ser vi på priser i stedet for procenter, så kan du spare op til helt glimrende 523 DKK på Schoffel veste.

Der er også Schoffel toppe på tilbud. 3 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 40%. Rent prismæssigt er den største besparelse på helt glimrende 119 DKK.

Der er også Schoffel hatte på tilbud. 3 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 40%. Kigger vi på prisen, så kan du spare op til helt glimrende 119 DKK på Schoffel hatte.

Schoffel anmeldelser

Vores robot har fundet 13 anmeldelser. Ud af 5, så ligger den gennemsnitlige rating på 4.6. Generelt får Schoffel altså virkeligt gode anmeldelser, der ligger et godt stykke over gennemsnittet.

Helt fantastisk, så ligger alle Schoffel anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Der er slet ingen anmeldelser på de halvdårlige 2-3 stjerner.

Der er heller ingen anmeldelser på virkeligt dårlige 1 stjerne.

AnmeldelserI procent
--
⭐⭐--
⭐⭐⭐--
⭐⭐⭐⭐536%
⭐⭐⭐⭐⭐864%

Kigger vi på de bedst anmeldte typer produkter, så ser det sådan her ud for Schoffel:

SchoffelAlle mærkerForskel
Bukser4.64.5+0.1

Lignende mærker

Udover Schoffel så kan du også kigge på tilbud fra mærker som fx. Patagonia, Mammut, Vaude og CMP