Tri klubberr – kort over triathlon klubberne i Danmark

Triathlon er en sport i vækst. Så selvom der er en del tri klubber (triathlon klubber) i Danmark, så er der mange af dem der har ventelisten og hvor du altså ikke kan komme ind fra gaden og blive medlem.

Det gælder selvfølgelig især klubberne i de store byer.

Er der venteliste i den klub der ligger tættest på hvor du bor, så prøv at kigge nærmere på et par af de andre klubber i nærheden af din bopæl. Selv i København er det muligt at finde klubber uden venteliste hvis du er villig til at køre til en klub der ikke nødvendigvis er den allernærmeste.

Derudover er der flere klubber med venteliste der tilbyder, at du kan træne duathlon hos dem. Dvs. at du fx. kan træne cykling og løb, men ikke svømning indtil der bliver en plads ledig i klubben.

Udover dette kort over tri klubber, så har jeg også lavet et kort over alle cykelklubberne i Danmark og et for hhv. BMX klubberne og mountainbike klubberne.

Tilføjelser/rettelser til kortet

Hvis du har tilføjelser eller rettelser til kortet, så er du super velkommen til at udfylde skemaet herunder. Når du gør det, så får jeg en mail og derefter tilføjer/retter jeg klubben i en flyvende fart.

[vfb id=’1′]

Tweet
Share
Share
Email
Pin