Trollkids

30 Trollkids tilbud. Du kan spare op til 60% 😀

Alle 30 Trollkids tilbud kommer fra Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.


Font Awesome sort down


Trollkids priser og tilbud

Omregnet til danske kroner, så går priserne på produkterne fra Trollkids fra 44 til 561 DKK. Alle 30 produkter er på tilbud og du kan spare op til 334 DKK.

Nogle produkter er specielt til børn.

Trollkids produkter

Du kan netop nu spare penge på shorts, jakker og bukser m.m. fra Trollkids.

Fleste tilbud er der på Trollkids shorts. Her er der 19 tilbud at overveje. Den største besparelse er beløbsmæssigt på helt glimrende 125 DKK.

På de 13 Trollkids jakker kan du spare helt op til 60%. Kigger vi på prisen, så kan du spare op til helt vilde 334 DKK på Trollkids jakker.

På de 9 Trollkids bukser kan du spare helt op til 50%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt vilde 297 DKK på Trollkids bukser.

Der er også Trollkids hatte på tilbud. 5 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 40%. Prismæssigt er den største besparelse på hele 53 DKK.

Der er også Trollkids sokker på tilbud. 3 forskellige modeller, hvor du kan spare glimrende 40%. Ser vi på priser fremfor procenter, så kan du spare op til helt glimrende 30 DKK på Trollkids sokker.

Der er desuden nogle få tilbud på veste.

Lignende mærker

Udover Trollkids så kan du også overveje tilbud på mærker som Patagonia, Mammut, Vaude og CMP